φορμα παραπονων – αξιολογηση

Στο Smart Shoes νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και στόχος μας είναι να τηρούμε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών. Γι’αυτό και παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοσή μας και αναζητούμε τρόπους να βελτιώσουμε περαιτέρω την ικανοποίηση σας.

Υποβολή παραπόνων

Ακόμα και όταν υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις, ξέρουμε ότι κάτι μπορεί να πάει λάθος. Αν συμβεί αυτό, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να μας ενημερώνουν για τα παράπονά τους, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση και να ανταποκριθούμε σε τυχόν ανησυχίες το γρηγορότερο δυνατόν.

Άρα, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε κομμάτι των υπηρεσιών μας ή αν νιώθετε ότι σας συμπεριφερθήκαμε παράλογα ή αν πιστεύετε ότι ξέρετε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα πρότυπα εξυπηρέτησης με κάποιο τρόπο, παρακαλούμε ενημερώστε μας το γρηγορότερο δυνατόν.

Οι απόψεις σας είναι σημαντικές για εμάς και τα σχόλιά σας είναι ουσιαστικά για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε κομμάτι των υπηρεσιών ή των προϊόντων μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλεφωνικά

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 22240 23520 

Γραπτώς

  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].
  • Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Σαχτούρη 96, Τ.K.:34001, Κάρυστος Ευβοίας.

 

Μπορείτε να μας αξιολογήσετε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.